Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« Halal is de enige keuze | Hoofdmenu | Leve de Europese Unie »

20-2-07

Reacties

gilbert

Hier in belgie is er niks om die sukkels te helpen.Ik heb het eerder verteld,
een tijd geleden zag ik s'avonds op een bank een jong turks of marokaans meisje zitten toen ik met mijne hond was gaan wandelen.Omdat ze schrik had van dat beestje kwam ik met haar in kontakt. Ze sprak voortreffelijk ABN en was onderdak aan het zoeken.Waarschijnlijk met de bus uit Antwerpen naar hier gereisd, ik heb
haar toen op weg geholpen naar het vluchthuis in onze gemeente.Omdat ze minderjarig is hebben waarschijnlijk de flikken erbij gehaald.Die zullen dat kind wel overgedragen hebben aan haar onderdrukkers,minste last eh?
Men heeft jaren in het onderwijzen van dat meisje geinvesteerd,hoogst waarschijnlijk zit ze nu ergens op een kamerke en mag ze enkel buiten in gezelschap van haar verkrachter,met een doek op hare kop welteverstaan.
Al die linksen bucht zwijgt in alle talen over deze vrouwenhandel,want meer is dat niet.Heeft al eens iemand een woord van protest gehoord van Bv dat wijf met hare lelijke smoel,hemmerrechts?Mie vogels?of dat wijf dat vroeger de
radio presenteerde met een vod op hare kop,ik kan niet op hare naam komen,maar
ze is daar ondertussen buitengevlogen.De reden van haar ontslag?vermits dat ze
in den tijd life voor de camera donna denk ik presenteerde kostte dat teveel geld,aan uren schminken om dat mens een beetje toonbaar te maken...

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto