Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« Straf nieuws! | Hoofdmenu | Het socialisme staat gelijk aan verloedering »

16-2-07

Reacties

said

Och klootzak ge liegt! Onze cultuur is anders ge snapt er geen balle van.

hurce

@Said. Zalig zijn de armen van geest.
Als ik lieg, dan liegt ook de politek correcte krant die de moslim geestelijke citeerde. Dan liegt de sociale dienst die elk jaar die probleemgevallen heeft.
Maar je hebt gelijk....
In mijn vorig stukje over "een sprookje" had ik het mis toen ik sprak dat "de Profeet" werd gevolgd. AICHA was geen TWAALF maar slechts ZES jaar oud. Ik loog niet, ik was onwetend. Gelukkig heb ik internet en wat lees ik? "hij was 54 en Aisha 6 toen ze trouwden en Aisha was 9 toen het huwelijk werd geconsummeerd".
Ik snap alleen dat een negenjarige 'consumeren' in een beschaafde maatschappij pedofilie is, of ze nu 'AICHA' heet of niet. Dank voor de wijze les. Nu snap ik er wel de 'balle' van .
hurce

Metten

In Utopia vinden ook ontelbare 'maadelijkheids-herstel-operaties' plaats op Moslimmeisjes, een ingreep die terugbetaald wordt door de mutualiteit!

Peter De Ryck

Filip Dewinter pleegt strafbaar feit!

Filip Dewinter ( Vlaams Belang) publiceerde met medewerking van de omstreden ex-commissaris Bart Debie een foto van de MINDERJARIGE gezochte crimineel Jamal El Khaioui op zijn eigen website, en zet hierdoor de bevolking aan tot haat, racisme,....Volgens de rechtspraak mag men wel zgn anoniem op openbare plaatsen genomen foto's publiceren enkel indien deze niet vergezeld zijn van kwetsende commentaar, er geen winstbejag is en het niet gaat om politieke, ideologische of filosofische propaganda.

Filip Dewinter: "El khaioui is geen minderjarige delinquent maar een gevaarlijke recidiverende crimineel"
Het Vlaams Belang reageert geschokt op de ontsnapping van de 17-jarige Jamal El Khaioui, bijgenaamd “De kleine piraat”, uit de gesloten instelling De Hutten in Mol. Eerst en vooral wenst het Vlaams Belang te wijzen op de onwaarschijnlijke beslissing van het jeugdparket om de betrokkene in De Hutten in Mol onder te brengen. Jamal El Khaioui is al sedert zijn 14 jaar dader van allerhande misdrijven. Bij de jeugdbrigade van de Antwerpse politie is hij gekend voor overvallen, handtasdiefstallen, autodiefstal, wapenbezit, geweldplegingen en zedenfeiten. Hij wordt omschreven als één van de gevaarlijkste jongeren in het Antwerpse. Het Vlaams Belang is van mening dat de betrokkene al veel eerder “uit handen” moest gegeven worden zodat hij kon berecht én opgesloten worden als een volwassene.

El Khaioui zat nu in het “gesloten” centrum omdat hij een zestal brutale diefstallen in de omgeving van het Antwerpse Sportpaleis heeft gepleegd. Daarbij had hij de gewoonte om zijn slachtoffers na de overval ook nog eens te verkrachten. Het jongste slachtoffer is 16 en het oudste 83. Vorig jaar werd El Khaioui ook verdacht van de – tot nu toe nooit opgeloste – Sportpaleismoord waarbij een vrouw die op weg was naar haar werk, schijnbaar zonder reden, werd doodgeschoten.

Op 7 februari 2007 wist Jamal El Khaioui te ontsnappen. Sindsdien zijn de politiediensten koortsachtig op zoek naar deze jongeman die ze omschrijven als een ‘tikkende tijdbom’. Intussen onderzoekt de Antwerpse politie de betrokkenheid van Jamal El Khaioui bij alweer een gewapende overval op een opticien op dinsdag 13 februari 2007 in Deurne. De slachtoffers en handelaars in Deurne (en Antwerpen) reageren ontzet, wetende dat deze gevaarlijke crimineel op de vrije loop is.

Filip Dewinter vind het immoreel en onbegrijpelijk dat er vanuit het Antwerpse parket nog steeds geen algemeen opsporingsbericht mét foto van deze gevaarlijke crimineel verspreid is. Het Antwerpse parket verstopt zich achter de regel die verbiedt dat foto’s van minderjarige delinquenten gepubliceerd worden. Van een “delinquent” is volgens Filip Dewinter al lang geen sprake meer. “Het gaat hier om een gevaarlijke recidiverende crimineel. Zo iemand mag zich niet kunnen verstoppen achter beschermende maatregelen voor minderjarigen die een kruimeldiefstal gepleegd hebben. Het is van het grootste belang dat hij zo snel mogelijk gearresteerd wordt.”, aldus Dewinter.

Het Vlaams Belang is van mening dat er zo snel mogelijk een aanpassing moet komen op het art 6 van de Wet van 10 augustus 2005 tot verruiming van de strafrechtelijke bescherming van minderjarigen zodat een magistraat in uitzonderlijke gevallen toch de toestemming kan geven voor het algemeen verspreiden en publiceren van een opsporingsbericht voor dergelijke minderjarige criminelen.

Teneinde nog meer slachtoffers te voorkomen en de maatschappij te beschermen tegen dergelijke individuen moeten alle noodzakelijke maatregelen genomen worden die de arrestatie van El Khaioui kunnen bespoedigen. Daarom heeft Filip Dewinter de foto van Jamal El Khaioui gepubliceerd op zijn persoonlijke website www.filipdewinter.be . Volgens Filip Dewinter is er geen enkele denkbare reden om de publicatie van een opsporingsbericht tegen te houden.


Bart Debie
woordvoerder

http://www.filipdewinter.be

Rob

Dank u Filip Dewinter.

gilbert

Bij gebrek aan geiten...
Vele jonge mossels worden misbruikt,in het gezin broers,nonkels....
De toekomstige man moet toch van het thuisland komen,dus ver weg.De nodige?herstelling van het maagdenvlies is op de kosten van de ziekenkas.Abortus trouwens ook.
Dat patje van de koneinenweide een geitenweide maakt dan komen die veelneukers daar aan hun gerief,zo een grote investering is dat toch niet eh? Trouwens nog
goed voor de hoge werkloosheid bij de vreemdelingen.Omdat geiten alles kaal vreten moeten er wekelijks verse struiken worden gezet,een geit pakken dat
vraagt toch wel enige beschutting,allee denk ik toch.

Bekijk ook de fantastische tekeningen van gregoriusnekschot,gewoon in het
browservenster intypen.

Op de lange termijn is het tientallen miljarden euro's goedkoper om de Arabische woestijnen te cultiveren en daar alle kansloze en werkloze moslims en allahtonen uit de hele Europese Unie naartoe te verhuizen. Hen laten wegkwijnen of hen stigmatiseren kost honderden miljarden euro's meer. Ik kies voor goedheid, intelligentie, pacifisme en de goedkoopste oplossing, in het belang van alle levende wezens.
(gelezen bij Dewanand)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto