Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« De ene dictator is de andere niet | Hoofdmenu | DE CRIMINALITEIT: DE EERSTE CIJFERS NA DE VERKIEZINGEN »

29-6-07

Reacties

De Kop Van Aantwaarpe

Hurce, zijn er nog landen waar vrienden van u wonen? Nazisten van het ergste soort? Ik wil desnoods wel een beetje bijleggen van mijn pensioen om u naar gender (waar?) te sturen. Fascist in maatpak!

Jan

@ De Eikel Va, Antwaarpe,
Een wanbeleid aankaarten is dat nu ook al fascisme?

De Fiere Vlaming

Wedden dat de 'De kop van Aantwaarpe' zo een vieselijk geschoren kopje is! Wedden!!!

gilbert

Jan ge kunt beter niet reageren op gespuis, laat ze gaarkoken in hun eigen vet.
De sossen hebben in vier jaar tijd justitie naar hun hand gezet en inderdaad de rechtspraak liegt er niet om.
In sint niklaas worden enkele motorrijders tot zeer zware straffen veroordeeld, waaronder zes manden rijverbod. Hoe die mensen dan moeten gaan werken daar wordt geen rekening mee gehouden.
Hun misdaad: met het weekeind op een verlaten weg snel rijden, kunstjes uithalen op een achterwielVreemd gespuis dat overal jeugdhuizen binnenvalt,mensen molesteert en den inboedel kort en klein slaan krijgen werkstraf.

De Kop Van Aantwaarpe

Ik wil ook wel een paar manden rijverbod Gibert!Waar koop je die? Bij den Aldi? bende onozelaars...

Lawrence

@kop van A,

Dus U vind het okee dat Redouan S. met 3 maanden cel ervan afkomt? U vind het okee dat kinderporno in aanmerking komt voor strafvermindering? U vind het perfect proportioneel dat moordenaars die mensen in brand steken niet zwaar gestraft worden maar dat anderzijds motorrijders die op een verlaten weg zonder scholen in de buurt, zonder enig bewoond erf en dus zonder gevaar voor anderen desondanks zwaardere geldboetes dan moordenaars krijgen? En dan zijn WIJ de onnozelaars???

Man, denk eens aan het soort maatschappij er zou bestaan indien er geen onnozelaars als wij zouden bestaan om heel hard op de extreem-linkse rem te gaan staan??? Dan zouden komplete idioten als uzelf misschien reeds lang zelf zijn doodgestampt op de bus, zonder dat uw aanranders zouden worden gestraft! Denk daar eerst eens aan, NAZI van het ergste soort! Want dat bent U, als nationaal-socialist! ASSHOLE!

De Kop Van Aantwaarpe

Stik in uw fascistisch braaksel zot!

killa

als alle neonazies die voor het vaderland willen sterven,
dat nu even willen doen.

Inderdaad ik vind dit allemaal zeer prachtig! ik ben overtuigd links en socialist en ik ben zeker niet beschaamd om voor mijn gedacht uit te komen. Meer strafvermindering! Laat alle pedofielen vrij! Al die oude zakken steek ze in brand! Al die linkse verraders, tegen de muur! Alles wat niet blank is en het vlaamse volkslied niet van buiten kent ritueel onthoofden! RAAAAGHH!!!!!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto