Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« DE CRIMINALITEIT: DE EERSTE CIJFERS NA DE VERKIEZINGEN | Hoofdmenu | Het woordenboek »

5-7-07

Reacties

Lawrence

Als je illegalen en asielzoekers, allochtoonse doppers en profiteurs, en dan nog de linkse luizakken allemaal een sociale woning en een maandelijkse pree moet geven, tja, dat moet betaald worden he! En wie zijn de grootste zotten? Juist! Diegenen die heel hun leven hun kloten afdraaien. Want aan het eind van de rit krijgen die zelfs minder dan diegenen die nooit 1 moet hebben uitgevreten in hun leven. Maar hey, de SPa kiezers moeten ook eten he! Fucking klootzakken!

g9lbert

Het is inderdaad wraakroepend, werknemers uit de privesector krijgen meestal een aalmoes.Ambetantenaren daartegenover krijgen veelal een behoorlijk pensioen.
Een leven lang meningloos smoelentrekkend knikken wordt rijkelijk beloond.
Dor de gulle gezins politiek ten over staan van vreemdelingen zitten er hier al tienduizenden die nooit ene klop hebben gedaan en een minimuum pensioen van
650€ per maand trekken, daar bovenop is alle medische verzorging kosteloos,plus
huursubsidie enz enz.Dus die vaandeldrager van de vakbond is eraan voor zijn moeite, hij krijgt in feite 950 min 650 is 300€ pensioen.
Ik ken een koppel, beiden op 55 jaar gepensioneerd in het onderwijs, heel hun carriere hebben ze wel de kinderen vergiftigd met hun linkse ideologie, ze worden
hiervoor goed beloond door de overheid: een gezamelijk pensioen van 3500 €.

Cesta Punta

Wat dacht je van 689 euro/maand na 37 jaar zelfstandige arbeid ? Ik ken een Vlaming die in dat geval is ! Dank u , edel land der Belgen !

killa

wat dacht je van jaren frauderen als zelfstandige en dan komen klagen?
wat dacht je van jaren geld verdienen op de kas van de arme werkmens?
wat dacht je van jaren de grote jan uithangen mer nen dikke mercedes, maar eens de 60 komen janken dat het geld op is.

als je zelfstandig bent kan je meer verdienen als de gewone werkmens. leer dus sparen.

bende randdebielen.

vomit2

@killa. Behalve je fascistische trekjes die naar boven komen in je schrijven, en je ergerlijke jaloezie omdat er mensen zijn die nu éénmaal een mooiere wagen hebben dan jouw bakfiets, kan ik alleen maar concluderen dat je behoort tot die bende die je beschrijft: "randdebielen". Hopelijk is er voor jou in de toekomst plaats in een kolchoze of een sovchose in het land van vadertje Stalin. Een arme werkmens zal jij wel niet zijn, want ik geloof nooit dat je het woord "werken" kent.

jefke

Het is een feit dat in België de pensioenen zeer laag zijn, we hangen achteraan de lijst met landen als de V.S. en G.B. maar onze sociale zekerheid is er ook alleen maar gekomen mede dankzij de socialisten en in mindere mate de liberalen.

willy boekmans

heb 46 gewerkt en daarvoor 820 € pensioen gekregen.Delaatste 10jaren had ik eennettoinkomen van +-60000fr of 1500 € .dit doet zeer veel pijn en ben daardoor een zwaar gefrustreerde vlaming gworden.Dank zij onze zakkenvullers die zelf hun inkomen kunnen stemmen ,plus vregoedingen voor ditjes en tegemoetkomingen voor datjes.Zij kweken armoede.Aan vacantie moet ik nooit meer denken.En dan durft VTM nog dagelijks reclame maken voor reisbureaus die melden dat er weer zoveel duizenden met vrelof vertrokken zijn,je moet je haasten om nog een plekje te vinden op het vliegtuig!!!!Ik moest vandaag stookolie kopen die weer 2OO €duurder was geworden dan 5 maanden eerder(1168€ tegen 968€ vijf maanden terug)Bedankt -goed bestuur-Verhofstad.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto