Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« Het woordenboek | Hoofdmenu | De ene tjeef is de andere niet »

8-7-07

Reacties

patrick

doe maar,ik zal het zeker lezen

wim

Berichtgeving zonder cencuur of verkleuring ! Meer vraag ik niet.

jefke

Dan ben je op een extreem rechtse propaganda site zeker bij het juiste adres.

lowieke staal

Voor Vlamingen is deze site een must, hopelijk leren sommigen hier oets van

jefke

www.blokwatch.be
Voor Vlamingen is deze site een must, hopelijk leren sommigen hier "iets" van.

Den Amerikaan

@Jefke,

Als Spruitje nu eens zijn site zou updaten zou er misschien nog iets interessant te vinden zijn, alleen is het al in lange tijd niet meer aangepast. Er worden trouwens geen persoverzichten meer gegeven. Was het zoeken te moeilijk naar artikels of ...medewerkers ?

Ik heb al eens gemailed met spruit over een paar artikels, man wat een hatelijke vent zeg, ik kan je de antwoorden wel eens doormailen als je wil. Iemand met zoveel haat kan moeilijk neutrale artikels schrijven, trouwens een goede site mag wel eens karikaturen plaatsen, maar de manier waarop ze het op blokkwatch doen lijkt me meer een vergelijking met de NAZI's over de joden.

Men heeft dat uiteindelijk blijkbaar zelf ook beginnen inzien want het is sterk verminderd. Maar als je op deze manier wil de waarheid verkondigen lijkt me dat maar slappe kost.

Ik heb niets tegen een goede anti site, maar ze moet wel objectief en eerlijk blijven. Verwijzingen naar bestialiteiten etc.., spotten met de doden, lijkt me niet echt van hoog niveau.

Mvg,

jefke

@ Den Amerikaan,

bedankt om te reageren op een respectvolle manier op iemand met een andere mening, het komt tegenwoordig veel te weinig voor zowel links als rechts.
De reden waarom de site bijna niet geupdated wordt is omdat het doel niet de verkondiging van een bepaald politiek programma of het geven van persoverzichten is, maar eerder mee te delen wat het VB en de pers verzwijgt over jullie partij. En daar is nog geen verandering in gekomen dus updaten zal nog niet voor vandaag zijn. Ik geef toe dat het er soms over gaat maar het belangrijkste vind ik ik zijn de links naar de "verboden" Vlaamse en Waalse docu's over het VB. Het blijft me verbazen hoe weinig de mensen echt weten over de geschiedenis en het programma van die partij, zowel Vlamingen als Walen. Het laat heel mooi zien dat ze haar wortels heeft in het "extreem linkse" nazisme en neonazisme. De meeste mensen die op het VB stemmen doen dit nog altijd enkel omdat ze denken dat zij " iets tegen die bruin manne gaan doen".

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto