Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« Mehmet Koksal... slachtoffer of provocateur? | Hoofdmenu | Bart De Wever wil CGKR kortwieken »

23-10-07

Reacties

Kamiel

De trut mag vertrekken ze heeft de belastingsbetaler genoeg geld gekost. En het kan de sossen geen zeer genoeg doen, ik hoop dat ze de volgende keer nog zakken.
De @&ç*#§.. klote sossen!!!

gilbert

Hare pa is ook met stille trom vertrokken, binnen voor de regen?
Met de zakelijke relaties van papa (logebroeder) zal ze zich vlug inleven in dat select clubje van niets ontziende zakkenvullers.
Links lullen, rechts zakken vullen.....

Jean

Er zullen nog vélen volgen.
Hun sjoemelperiode is voorbij, hun graaitijdperk is over.
Misschien wordt het toch nog iets in Vlaanderen, vrij van rode corrupte smeerlappen, Who Knows, alhoewel ik mijn twijfels heb, want smerig werken brengt nu eenmaal véél geld op, en we hebben hier wat smeerlappen rondlopen.

Kamiel

Ik hoop dat er ooit een regering komt die de corrupte sossen vervolgt voor misdaden tegen het volk! Dat men hun bezittingen afneemt en hun bankrekeningen blokt!

gilbert

Kamiel, ge zijt niet alleen van dat gedacht. Daarom willen ze het Vlaams Belang
met alle middelen tegenwerken. Al dat gedoe over rascisme is een doekje voor het bloeden, ze zitten met den daver op hun lijf dat ze eens rekenschap zullen moeten geven voor hun misdaden.
Een van de grootste dieverij en zwendelarij is den BAM. Al jaren zijn ze bezig met op grote schaal hun diepe zakken te vullen,medeplichtige ministers hebben
onduidelijke geheime kontracten afgesloten om den BAM uit de kosten te helpen.
De verbinding van de liefkenshoek tunnel met de E17 was een te goedkope oplossing, men had dan nog een bescheiden tunnel of brug over de schelde kunnen leggen. Deze voor de hand liggende oplossing is te goedkoop, aan de kunstbrug kunnen ze meer sjoemelen, dus meer in hun diepe zak steken.
Ondertussen groeien de files rond antwerpen met de dag, de verliezen voor de mensen zijn enorm, de staat darentegen verdient er dik aan, meer verbruik is meer inkomsten....
De rotzakken.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto