Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« September en oktober 2007. | Hoofdmenu | Wordt de corruptie aangepakt? »

30-12-07

Reacties

benji

ook een gelukkig nieuwjaar,en ga vooral door met deze prachtige site!!

gilbert

Beste vrienden van soswatch, ik wens u allen jet beste voor het komend jaar.
Ik demk hierbij ook aan alle mensen die in het voorbije jaar te kampen hadden met tegenslagen, hen wens ik de moed en het geluk om het beter te doen in 2008.
Mijn grote wens is dat de bende van verafstoot zeer binnenkort op hunne bek
gaan, dat Vlamingen eindelijk de moed hebben om massaal voor onafhankelijkheid te kiezen.( als dat gebeurd, ga ik van hier te voet naar Scherpenheuvel.)

oud leerling uit het Atheneum

reactie op het bericht van 1 december over de stencil in het atheneum.
sinds kort verschijnen op het internet hier overal berichten over
mischien is het raadzaam om eerst wat informatie over het werk te verschaffen alvorens er zo'n heisa van te maken. Het werk is helemaal niet haatdragend bedoeld en is juist een oproep aan alle leerlingen van het atheneum om verdraagzaam te zijn. Hoe kunnen we streven naar gelijheid als we ons blijven onderverdelen in nationaliteiten ? er is zeker geen referering van vlamingen met hakenkruisen! - Deze zijn echter doorstreept, dit vergeet de NVA er natuurlijk bij te zeggen - en staan gewoon tegen fascisme. Dat de NVA en ook u zich zo gediscrimineerd voelt zegt meer over u en de NVA dan over de Kunstenaar die er zelfs nog niet aan gedacht heeft vlamingen te kunnen discrimineren. U WIl gewoon gediscrimineerd worden, om daarna het zwarte schaap te spelen. Als u dan toch zo tegen het werk bent kon u op zijn minst uzelf informeren over het werk. Dan was u mischien te weten gekomen dat de rode gespoten verf verwijst naar het graffiti milieu en de druipen enkel te wijten zijn aan de slordigheid van de kunstenaar. Ik heb altijd van kunst gevonden dat het Kunst was als het reacties te weeg bracht, reden tot discutie. Wel dit is bij deze gelukt.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto