Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« Mei en juni 2007. | Hoofdmenu | Juli en augustus 2007. »

27-12-07

Reacties

Soswatch

Even verduidelijken. De idioot van de Volksgazet schrijft graag over soswatch hoe fout we zijn. Zijn miezerig brein kan het niet bevatten dat hij het al die jaren wel eens fout zou kunnen hebben. En als goede democraat kan hij geen kritiek verdragen, daarom kan men ook niet reageren op de site. Zelf stuurt hij graag zijn wereldvreemde ideeën de wereld in, maar zoals elke socialist is kritiek of gelijk welke reactie uit den boze. Hitler zou er fier op zijn. ;)

Lindsay

Ok, whatever dat jullie tegen de socialisten zijn. I really don't care! :) Maar doe es ff normaal éh, een jeugdbeweging daarbij betrekken? En dan nog vergelijken met de nazi's? Wil je es eventjes normaal doen man? Ik zit ook in die jeugdbeweging, gwn om m'n tijd te passeren, en omdat het leuk is op kamp gaan enzo, blablabla. En tkan mij ni schelen dat je dus tegen de socialisten bent éh, écht waar! Maar ga dan nie uit zieligheid een gewone jeugdbeweging gaan vergelijken daarmee éh, ik wist ni eens dat de rode valken onder de spa valt tot vandaag. Er zitten daar ook maar gewone kinderen en tieners, en natuurlijk de volwassenen die het leiden zullen wel iets met de spa te maken hebben maar dan nog, wees blij dat die mensen er voor zorgen dat kinderen niet elk weekend zich zitten vol te proppen achter hun tv zoals sommige andere kinderen!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto