Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« Mag er nog gelachen worden? | Hoofdmenu | Moslims storen zich aan onze Christelijke feesten. »

22-12-07

Reacties

Bulldozer-Mestkever

Ze werden al vrijgelaten !!!! Heeft de Overheid schrik dat er een aanslag zou gebeuren indien ze aangehouden zouden blijven, zwichtte de Overheid misschien
voor enige chantage ??? Wat denkt gij ervan ?

gilbert

Voorhamer, dat ze die massamoordenaars vrijlaten is te wijten aan dat rottig wijf,
haar lelijke smoel staat hier afgebeeld.
Ze heeft vier jaar haar gangen mogen gaan van de verafstoot.Ze was eens getrouwd met een drughandelaar, heeft alles op alles gezet om extremisten te benoemen in de mossel lim executives.In het departement van justitie heeft ze ultra linksrode potentaten op strategische plaatsen gezet, het gerecht is voor jaaaaaaren naar de kloten.
In brussel heeft een laffaard, ook waarschijnlijk benoemd door dat scharminkel,
beslist om de kerstboom af te breken in de justitie ballentent een sprekend voorbeeld van wat ik zeg. vermassen, specialist in massamoordenaars zwijgt in alle talen.
In europa is er de gemeenschappelijke onwil om tegen de mossel lim moordenaars op te treden, met de middelen die men momenteel heeft kan men makkelijk die vuiligheid oppakken en buiten zetten.Buitenland minister de klucht zal hier niet voor te vinden zijn want anders komen de handelsbetrekkingen met de mossel landen in gevaar....
Ik stel mij ook de vraag, waarom de extremisten niet openlijk worden veroordeld in de media door de gematigde mossel lims???Waarom kiezen de brave gematigde
mossel lims geen partij????


argwaan

Ik heb zo mijn twijfels over de zogenaamde terroristische dreiging die door onze(hervormde)politiediensten en onder de deskundige leiding van onze "nieuwe"regering zou bezworen zijn!!

In dit land waar de perceptie tot de waarheid wordt verheven (dixit VHS;ge voelt dat toch),en waar de leugen en de misleiding van de burgers hoogtij viert,is enige argwaan dan ook geboden.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto