Also sprach... Goebbels

  • "Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

SOS democratie

Also sprach... Helmut Kohl

  • "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

Spreken is vrijheid

Prachtige boeken

Also sprach....

  • Een goed werkende democratie is dat waar de overheid het malafide individu angst inboezemt, en waar de stem van het volk de overheid angst inboezemt. Wij leven in het tegenovergestelde.

Also sprach .... Prins Filip

  • In de GVA Prins Filip bij zijn terugkomst uit Canada ? citaat: "Canada is net als Belgie een klein land dat grote buren heeft " Canada: 9.984.670 km² België: 30.528 km² USA: 9.631.420 km²

Teller

  • Teller

Favicon

Boek van Filip Dewinter

splits BE

« Kartel staat op springen. | Hoofdmenu | Moslims in de strijd tegen Osama Bin Laden? »

2-1-08

Reacties

Victor Van Vosselaer

Dat is het logisch gevolg van het spreekwoord: "Luister naar mijn woorden maar zie niet naar mijn daden".

Willem De Zwijger

1. Meneer Dedecker krijgt ruzie in de vld ! Het komt tot een stemming voor het voorzitterschap tussen JMDD/ Coveliers en Bart Somers. Coveliers laat de eer aan JMDD om in zijn plaats het op te nemen tegen Somers. JMDD verliest nipt tegen Somers omdat er nog enkelen op Coveliers hadden gestemd, niet wetende dat hun stem ongeldig was! 2. Door die nipte uitslag beseft men in de vld dat met Dedecker moet rekening gehouden worden en word hem een ministerpost beloofd. Binnen de 14 dagen na de stemming maant hij zijn "vriend" Coveliers aan niet te hard van leer te trekken tegen het trio verhofstad, Degucht en Dewael. 3.Coveliers word uit de partij gezet. Coveliers krijgt geen steun van zijn "vriend" ! Dedecker laat hem vallen als een baksteen! Hij houdt zich enkele maanden zeer stil. 4. Het beloofde postje laat op zich wachten. JMDD wordt nerveus en begint van zijn oren te maken. 5. JMDD wordt na ruzie uiteindelijk mede door aandringen van Degucht eveneens buiten gezet! 6. Na een bedenktijd beslist Dedecker over te stappen naar cd&v/nva Dit is echter zonder het acw en Vandeurzen gerekend! Die hebben geen behoefte aan een ruziemaker soort JMDD. Bart Dewever laat JMDD vallen na partijbeslissing nva. 7. JMDD besluit ten eind raad om een eigen partij op te richten en vraagt handtekeningen aan het VB. Deze partij is zo goed om die prompt te leveren, in de hoop op een latere eventuele samenwerking. 8. Eens de buit binnen (handtekeningen) begint de toon van Dedecker tov VB te veranderen. JMDD spreekt over zijn eigen partij als "fatsoenlijk rechts" 9. JMDD"overhaalt" (wat niet moeilijk was) de gefrustreerde Verstrepen om tot zijn ldd toe te treden. deze laatste haalde och arme een paar duizend stemmen de laatste kiezing, terwijl Dedecker zo'n 6% haalde. 10. Sindsdien is het voor Dedecker zijn enige taak geweest om VB'ers op zijn hand te krijgen. Tot voor vandaag heb ik van de leiding van het Vlaams Belang geen kwaad woord gehoord in de richting ldd, behalve enkele maanden terug een zware discussie tussen Dedecker en Frank Van Hecke. 11. Eindelijk na hetgeen in de kranten is verschenen begint het VB te reageren op de schandelijke uitlatingen aan het adres van de partij. Mijn besluit:Jean Marie De Decker is een volkomen onbetrouwbaar politieker (zoals er nog wel enkelen rondlopen) een opportunist van de eerste klasse, machtsgeil, een kruiper naar de wetstraat! Van dat soort politici hoeft het VB absoluut niet wakker te liggen!Het tijdelijk succes van JMDDis verzekerd!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Also sprach...Hitler

  • "We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system."

Stop Corruptie

Also sprach ... Patrick Janssens

  • Het verschil tussen de katholieken en de sossen ? Een katholiek zegt : " wat van mij is, is ook van jou" Een socialist zegt : " wat van jou is, is ook van mij "

Also sprach ......

  • "Multiculturaliteit is een vitamine voor de samenleving gezond in kleine doseringen, giftig en zeer schadelijk in grote dosering."

Stop linkse taal

Also sprach... De Gucht

  • "Ik heb geen lessen in ethiek te ontvangen van een partij die dweept met Cuba" Karel De Gucht over de SP.a

Hurce's nieuwste artikel!

Vlamingenhaat

Also sprach...

  • "Socialisme is de kunst om overheidsgeld van hand tot hand te laten gaan tot het uiteindelijk verdwijnt in de partijkas."

De dood van justitie

Mijn foto